h

Meldpunt SP Beuningen

Heeft u problemen met de baas, de verhuurder, de gemeente? Bent u verdwaald in het woud van regels en procedures? Of wordt u van het kastje naar de muur gestuurd? Daar is het SP meldpunt voor! 

De SP hoort graag wat er speelt in de gemeente Beuningen. Soms kunnen we daadwerkelijk hulp bieden door mensen naar het juiste loket te verwijzen of helpen wij een ingewikkeld formulier in te vullen. 
Maar ook gewoon uw verhaal doen is een mogelijkheid waarvoor u contact kunt opnemen met het SP Meldpunt. Juridische kwesties lossen wij niet op maar wij bieden altijd een luisterend oor. 

Wanneer wij bepaalde problemen vaker tegenkomen, dan kan dat een signaal zijn om verdere actie te ondernemen.  Maar nooit zonder uw toestemming en uiteraard wordt uw verhaal  altijd vertrouwelijk behandeld. 

Het SP Meldpunt in Beuningen is bereikbaar onder tel. nr. : 06 - 44207088

U kunt ook mailen met: beuningen@sp.nl of vul het onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Alleen een bericht en naam zijn verplicht. U kunt daarna alleen de informatie die u wenst te verstrekken invullen en de andere velden leeg laten. U krijgt bericht terug wanneer u ook een emailadres of telefoonnummer achterlaat. Deze informatie wordt niet op deze site gepubliceerd. 

U bent hier