h

SP volksprotest tegen hoge kosten

30 mei 2023

SP volksprotest tegen hoge kosten

Foto: SP

Steeds meer mensen hebben moeite om de rekeningen te betalen. Terwijl de kosten stijgen, blijven onze lonen, uitkeringen en AOW al jaren achter. Boodschappen, de energierekening, tanken en de huur, het wordt allemaal duurder waardoor steeds meer mensen in de knel komen. Dit terwijl de economie groeit, grote bedrijven enorme winsten maken en de superrijken alleen maar rijker worden. Dit zorgt voor een grotere ongelijkheid en steeds meer problemen voor mensen.

De SP wil daarom dat mensen weer zeggenschap krijgen over de Energie door de energiebedrijven te nationaliseren. Maar niet alleen het energiebedrijf moet weer terug naar ons allen. Eigenlijk moet alles wat niet failliet mag gaan niet in handen zijn van commerciële bedrijven waarbij het alleen om de winst gaat en niet om mensen! Teken daarom de petitie Nationaliseer onze Energie!

Meer weten of tekenen? klik dan op: kostenomlaag.sp.nl 

Reactie toevoegen

U bent hier