h

Nieuws van de afdeling

10 februari 2021

Sociale woningen of luchtkastelen?

Foto: Jos Swartjes

De laatste weken zijn er in iedere kern van gemeente Beuningen informatieavonden geweest m.b.t. de omgevingswet Beuningen. Tijdens deze sessies werd ook gesproken over het tienpuntenplan woningbouw en zoekgebieden hiervoor. Ook heeft de Gelderlander veel aandacht besteed aan deze sessies en dan met name over de plannen nieuwbouw sociale woningen, volgens wethouder Versluijs zou de verhouding 70% /30% zijn dus 30% sociale woningbouw.

Lees verder
20 december 2020

Het Kerstverhaal genaamd Groene Heuvels

Foto: Jos Swartjes

Boudewijn de Groot zong eens, "Onder de Groene heuvels in de blauwe zon speelt het blikken harmonieorkest in een grote regenton” toen hij het over het Land van Maas en Waal had.

Lees verder
12 december 2020

Blijft de SP op de kaart staan in Beuningen

Foto: Henck Keiser

Beste leden

Lees verder
27 november 2020

Een volwaardige kerstuitkering voor gedupeerde ouders Toeslagenaffaire

Foto: Nancy vd Zande

Met steun of zonder steun Politieke partijen Beuningen, SP Beuningen gaat 15 december 2020 deze motie indienen tijdens de laatste Raadsvergadering van 2020!

Lees verder
10 november 2020

Betoog Algemene beschouwingen 10-11-2020

Foto: Peter de Vos

Ik wil mijn betoog beginnen met terug te gaan naar het begin van deze coalitie op 27 maart 2020; nee eigenlijk naar 20 februari van 2020. Op die dag trok BN&M per e-mail (!) de stekker uit de coalitie van BN&M, CDA en VVD. De aanhangers van CDA en VVD waren niet de enigen die dit hoogst onfatsoenlijk vonden. Wat er toen gebeurde bepaalt nu nog steeds de politieke verhoudingen in de Gemeente Beuningen. 

Lees verder
27 oktober 2020

Politieke spelletjes vieren hoogtij in Beuningen

Foto: Nancy vd Zande

Sinds de wijziging in de coalitie waait er dankzij de lokale partij BN&M onder leiding van Dhr. Van Ewijk een ijzige politieke wind, of beter uitgedrukt storm, in de gemeente Beuningen. 

Lees verder

Pagina's

U bent hier