h

SP Beuningen brengt kerstsfeer in het centrum

23 december 2012

SP Beuningen brengt kerstsfeer in het centrum

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Vanwege de bezuinigingen lag het centrum van Beuningen er troosteloos bij geen kerstboom, in de galerij enkele takken met een paar lampjes maar eigenlijk niets wat sfeerbepalend is. Dus dacht de SP Beuningen komt laten we daar verandering in brengen. Dus wij stonden daar met kerstkaarten voor de bewoners. En deze werden ook met veel vriendelijkheid in ontvangst genomen. En gelukkig hadden de jeugdtheatergroep Sprankel en jeugdzanggroep Splinter hetzelfde idee en zorgden voor een muzikaal tintje. 

Reactie toevoegen

U bent hier