h

Voorzieningen in Ewijk

23 mei 2014

Overhandiging rapport en briefkaarten aan wethouder!

Op donderdag 22 mei rond 14:00 uur togen we met een groep bestaande uit 8 personen richting de kamer van wethouder Hendriks om het rapport en de briefkaarten te overhandigen m.b.t. de actie “Breek de voorzieningen in Ewijk niet af”!

Lees verder
19 februari 2014

Breek voorzieningen in Ewijk niet af

Na een paar weken wachten en een vergadering waar een bewonersgroep gevormd is gaan we verder met de actie m.b.t. de ontbrekende voorzieningen. In de tussentijd hebben we niet stil gezeten. We zijn samen met enkele bewoners van Ewijk rond de tafel gaan zitten om te overleggen wat de beste manier is om het gemeentehuis wakker te maken wat betreft de ontbrekende voorzieningen. We hebben gekozen voor de raamposter (zie bijlage) en een briefkaart actie! De briefkaarten kunt u in de bus doen van Burgemeester Blessinglaan 50 in Ewijk; ook zullen we ze bij u ophalen. En andere mogelijkheden zullen we bekijken! Enkele mensen die op onze actiebijeenkomst waren hebben het probleem voorgelegd aan de cliëntenraad van Beuningen; ook hiervan ziet U een foto! Een paar politieke partijen spreken over stemmingmakerij maar wij gaan gewoon verder omdat we ons niet willen mengen in de komende gemeenteraadsverkiezingen. De kaarten zullen hopelijk met velen overhandigd worden aan onze nieuwe wethouder zodat hij meteen kan beginnen met zijn werk !

Lees verder
25 januari 2014

EWIJK: geldafhandelingen via ING!

In Ewijk is de SP al een tijd in actie tegen de afbraak van allerlei voorzieningen. Voor het eerst is er nu een stapje in de goede richting te melden: sinds medio januari is er in de supermarkt van Jan Linders aan de Klef weer de mogeijkheid via de ING geldafhandelingen te doen. Bravo ! Op naar de volgende stap vooruit !!

Lees verder
10 december 2013

Presentatie Jos Swartjes over Ewijk

Goedenavond dames en heren!  We zijn hier vanavond bijeen om de resultaten van ons onderzoek aan u voor te leggen en eventueel vervolgacties te bespreken.

Lees verder
10 december 2013

Voorzieningen in Ewijk

VOORZIENINGEN IN EWIJK   Op deze website hebben we al eerder gemeld dat de SP de afgelopen weken onderzoek gedaan heeft in Ewijk. Met huis-aan-huis vragenlijsten is aan de inwoners een aantal vragen gesteld. Over de behoefte om een soort postagentschap te hebben, waar op z'n minst postpakketjes weggebracht kunnen worden. Over de behoefte aan een oplaadpaal voor het openbaar vervoer.

Lees verder
21 november 2013

Het Rapport Waarom in Ewijk geen Postloket en OV laadpaal?

Beste bewoners van Ewijk  Wij van de SP Beuningen hebben onlangs deur aan deur in Ewijk een onderzoek gedaan naar aanleiding van vragen gesteld door enkele bewoners uit Ewijk. Het onderzoek ging over het ontbreken van enkele voorzieningen in Ewijk.

Lees verder
28 september 2013

SP actie over ontbrekende voorzieningen Ewijk

De SP afdeling Beuningen gaat een onderzoek doen n.a.v. vragen van bewoners uit Ewijk. We zullen de volgende weken bij alle mensen in Ewijk langs de deuren gaan met een bericht en aanvullende vragenlijst.

Lees verder
28 september 2013

EWIJK, teruglopende voorzieningen ?

We zien bij de SP dat een aantal voorzieningen uit Ewijk verdwijnt. We vragen ons af wat de bewoners daarvan vinden. Daarom gaat de SP de komende dagen een vragenlijst uitdelen in Ewijk en een paar dagen later die vragenlijsten weer ophalen. Hieronder de tekst van de uitleg bij de vragenlijst en de vragenlijst zelf.

Lees verder

U bent hier