h

SP actie over ontbrekende voorzieningen Ewijk

28 september 2013

SP actie over ontbrekende voorzieningen Ewijk

De SP afdeling Beuningen gaat een onderzoek doen n.a.v. vragen van bewoners uit Ewijk. We zullen de volgende weken bij alle mensen in Ewijk langs de deuren gaan met een bericht en aanvullende vragenlijst.

 

Geachte bewoners van Ewijk,

 

Enkele bewoners uit Ewijk hebben de SP benaderd met de vraag of wij iets kunnen doen aan het ontbreken van een postkantoor en OV Chip oplaadpaal in Ewijk. Reden voor de SP om een onderzoek te doen in Ewijk met de vraag of dit probleem door meer inwoners wordt gedeeld.

De buurtsuper Jan Linders is nu een jaar open. Voorheen was er bij de oude buurtsuper de mogelijkheid postpakketten af te leveren en de OV chipkaart op te laden. Nu is die mogelijkheid er niet meer. De SP wil graag van u weten of u deze voorzieningen mist in Ewijk.

Bij deze brief ontvangt u ook een korte vragenlijst. Over een paar dagen komen wij deze weer bij u ophalen. U kunt uw ingevulde vragenlijst ook op onderstaand adres inleveren. We zullen u informeren over de uitkomsten van het onderzoek en het vervolg.

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier