h

Beste Leden van de SP uit Beuningen

4 juni 2015

Beste Leden van de SP uit Beuningen

Foto: SP

Afdeling SP Beuningen wil 23 juni a.s. weer een Algemene Leden Vergadering (ALV) bijeenroepen om een tweetal dingen die volgens de statuten met de leden besproken dienen te worden.

Waar: Kerkplein 7 Beuningen.   Dinsdag 23 juni 2015 om 19:30

De grote zaal is eenvoudig te bereiken via de achterkant van de kerk. Door het hek van de kerk het terrein op lopen/fietsen. Links van het gebouw doorlopen naar achteren. Aan het einde rechts, daar kun je de fiets stallen. Iets verder naar rechts is de (achter)deur. Let op het opstapje naar de buitendeur.

Het eerste punt wat besproken wordt is het kiezen van een nieuw bestuur voor de SP Beuningen! Eric van Dijk heeft besloten zich terug te trekken als penningmeester. Maar ook omdat de statuten het voorschrijven komt het bestuur van nu met een voorkeurslijst welke voor de komende twee jaar gekozen worden

Voorzitter: (in functie)                     Jos Swartjes

Organisatie secretaris: (in functie) Henck Keijser

Penningmeester                               Mieke Schoemaker

Algemeen bestuurslid:                     Janny Jongkind

Algemeen bestuurslid:                     Frans Gielen

Uiteraard heeft ieder SP lid ook de mogelijkheid zich verkiesbaar te stellen, wel wordt verwacht dat hij of zij de basisscholingen gevolgd heeft of zo spoedig mogelijk zal volgen. Verder wordt van hem of haar ook activisme verwacht dus meedoen met acties zoals langs deuren gaan met buurten in de buurt. Het verkiesbaar stellen moet wel binnen zeven dagen gebeuren bij josmazzel@gmail.com Dus voor donderdag 11 juni 2015.

Verder zal die avond besproken worden voor het congres van 28 november 2015 het stuk De SP aan het werk zie bijlage.

 

Gr Jos Swartjes

Voorzitter SP Beuningen

Reactie toevoegen

U bent hier