h

Blijft de SP op de kaart staan in Beuningen

12 december 2020

Blijft de SP op de kaart staan in Beuningen

Foto: Henck Keiser

Beste leden

 

16 maart 2022 is het weer zover, de gemeenteraadsverkiezingen, Emine en ik willen weer meedoen aan deze verkiezingen maar ik heb wel voorwaarden gesteld.

Ik wil weer meedoen maar dan wel met een goed team dus misschien U. De SP staat nu duidelijk op de kaart in Beuningen, we doen ertoe en dat wordt beaamd door onze tegenstanders in de gemeenteraad. Dhr. Van Ewijk van BN&M noemt in een persinterview letterlijk, “Hij gaat Jos wel missen in de vergaderingen en noemt hem een kleurrijk figuur. "Hij brengt leven in het debat."

We hebben deze termijn ons ook vaak laten horen bij bijvoorbeeld de uitzetting 100 inwoners van de Groene Heuvels. Ook hebben we de sociale woningbouw in Beuningen op de kaart gezet en nu heeft iedere fractie dit meegenomen in zijn agenda, terwijl men in het begin van deze termijn zei, we bouwen niet voor leegstand. Onze motie “geboortebos” is unaniem aangenomen en de eerste bomen worden in 2021 geplant. Ik kan ook zeggen dat ik verwacht, dat mochten we meedoen meer zetels dan nu zullen krijgen.

Terugkomend op mijn voorwaarden, we zijn op zoek naar U! Mensen die tijdens verjaardagsfeestjes of op hun werk hun strijd tegen onrecht kunnen kenbaar maken of hun mening klaar hebben. Je hoeft niet een studie te hebben gedaan als je maar je mening durft te zeggen in een raadsvergadering.

Op dit moment zijn de vergaderingen van onze kerngroep online. We zouden het op prijs stellen als u daar een paar keer aan mee wil doen. Ook daarvoor kunt u zich hieronder opgeven.

 

Wat biedt de SP mocht u mee willen doen.

  • Een gedegen scholing gegeven vanuit het scholingsteam SP, hieronder vallen uiteraard de basisdingen zoals moties amendementen schrijven maar ook een debattraining.
  • Een zeer fijn team mensen, die bereid zijn een deel van hun vrije tijd te besteden aan zowel actie als deelnemen in commissies of de raad.

 

Voor informatie of opgave kandidaat fractielid kan u zich melden bij ondergetekende.

 

Ook zijn wij nu op zoek naar leden die in hun buurt flyers in de brievenbussen willen doen of andere hand en spandiensten voor de komende Tweede Kamerverkiezingen.

Jos Swartjes

Voorzitter SP Beuningen

Alex Willemsstraat 9

6645 BH Winssen

06 537 40 835

Reactie toevoegen

U bent hier