h

Wat vindt SP Beuningen van nieuwbouw Lèghe Polder

2 maart 2022

Wat vindt SP Beuningen van nieuwbouw Lèghe Polder

"Wij staan er voor open om te praten over een verbouwing of de bouw van een nieuw pand, maar wel alleen als het noodzakelijk is. SP wil graag dat er een onderzoek komt naar of het huidige pand voldoet aan de normen van deze tijd en toegankelijk is voor senioren en mensen met een beperking. Zo niet, dan moet er iets aan worden gedaan. Het pand is sowieso achterhaald in vergelijking met de dorpshuizen in Ewijk, Weurt en Winssen."

SP krijgt sinds kort pas signalen dat er burgers zijn die ontevreden zijn over het pand, daarom is dit onderwerp voor ons nu pas urgent."

 

SP vindt het zeer belangrijk dat het dorp een goed en toegankelijk (zorg) buurthuis heeft." De SP ziet zorgbuurhuis ´t Hageltje in Oss als voorbeeld zie Bouw Zorgbuurthuis gestart :: SP Oss zie ook Oss krijgt eerste zorgbuurthuis van Nederland - Stadszaken.nl

Reactie toevoegen

U bent hier