h

SP Beuningen in actie voor meer koopkracht

10 september 2022

SP Beuningen in actie voor meer koopkracht

Foto: SP Beuningen

Steeds meer mensen komen in de problemen door de gestegen kosten voor energie, boodschappen en tanken. Bijna één op de tien kinderen leeft volgend jaar zelfs in armoede, heeft het CPB onlangs bekend gemaakt. Terwijl de winsten van grote bedrijven torenhoog zijn, stijgen de kosten voor mensen en blijven de inkomens achter. De SP in Beuningen is daarom een campagne begonnen voor meer koopkracht. Volgens de partij moeten de kosten omlaag en de inkomens omhoog.

Jos Swartjes, fractievoorzitter: "Op 17 september is het PrinsjesdagProtest in Den Haag. Dat is hét moment om in actie te komen voor meer koopkracht. Het kan toch niet dat het kabinet voor dit jaar niks meer kan doen om mensen te helpen. De winter staat voor de deur en heel veel mensen zitten straks in de kou, dat kan echt niet."

Het PrinsjesdagProtest start om 13:00 uur op de Koekamp, vlakbij het centraal station in Den Haag. Vanuit verschillende plekken in het land heeft de SP gratis bussen beschikbaar gesteld. Mensen die vanuit Beuningen of omgeving mee willen reizen naar Den Haag op 17 september kunnen zich nog aanmelden via beuningen@sp.nl.

Meer informatie op https://kostenomlaag.sp.nl 

 

Reactie toevoegen

U bent hier