h

Kom naar het volksprotest 11 februari in Amsterdam

29 januari 2023

Kom naar het volksprotest 11 februari in Amsterdam

Foto: SP

Steeds meer mensen kunnen hun energierekening niet betalen. Terwijl wij in de kou zitten, maken Essent, Eneco en Vattenfall samen een miljard winst per jaar. In plaats van onze rekening te verlagen, wordt dit geld verdeeld onder de aandeelhouders. Dit moet anders en dit kan anders! Onze energie hoort niet op de markt. Samen zeggen wij: verlaag de rekening en nationaliseer onze energie. Samen pakken we de zeggenschap over onze energie terug en verlagen we de rekening. Overal vanuit het land gaan er bussen naar Amsterdam. Laat hier weten dat je erbij bent! Mensen uit de omgeving van Beuningen kunnen mee met de bus die vertrekt uit Nijmegen en opstappen in Beuningen (bij de Mc Donalds), dan graag ook een mail sturen aan beuningen@sp.nl
Datum en tijd: zaterdag, 11 februari, 2023 - 13:00.
Waar: Beursplein in Amsterdam 

 

 

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier