h

SP start Meldlijn hoge energierekening

7 januari 2023

SP start Meldlijn hoge energierekening

Foto: SP

De SP is op maandag 2 januari de landelijke Meldlijn hoge energierekening gestart. Met deze Meldlijn verzamelt de SP meldingen van mensen die de energierekening niet meer kunnen betalen. Daarnaast wil de partij weten of het ingevoerde prijsplafond voldoende oplossing biedt. Mensen kunnen telefonisch hun verhaal kwijt door te bellen met 0800-0225005 of door een melding te doen op sp.nl/meldlijn. De meldingen zal de SP gebruiken om problemen van mensen aan te kaarten in de Tweede Kamer en gemeenteraden. Waar actie nodig is, zal de SP zich samen met mensen voor oplossingen inzetten.

SP-fractievoorzitter in Beuningen Jos Swartjes: “Terwijl het kabinet miljardensubsidies aan commerciële energiebedrijven geeft die torenhoge winsten maken, komen steeds meer mensen in de problemen. Ook in de gemeente Beuningen horen we van inwoners dat zij moeite hebben de rekening te betalen” Met de Meldlijn hoge energierekening wil de SP nog beter in kaart brengen wat er bij mensen thuis speelt en of het prijsplafond voor energie mensen helpt.

De Meldlijn hoge energierekening is op werkdagen tussen 19.00 uur en 20.00 uur gratis te bellen op 0800-0225005 of door een melding te doen op sp.nl/meldlijn.

Wanneer u direct met de SP Beuningen contact op wilt nemen kunt u dat doen via het contactformulier op deze site of door het afdelingsmeldpunt, 06 - 1016 4000, te bellen. 

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier