h

Nieuw bestuur voor SP Beuningen

14 maart 2024

Nieuw bestuur voor SP Beuningen

Tijdens de ledenvergadering van 11 januari 2024 heeft de SP Beuningen een nieuw brestuur gekozen. Het hele bestuur was aftredend, maar Janny, Henck en Jos hadden al eerder te kennegegeven geen deel meer te willen of kunnen uitmaken van het bestuur. Janny treedt af als penningmeester en wil geen nieuwe termijn als bestuurslid vanwege drukte met andere bezigheden. Zij blijft wel lid van de kadergroep. Willeke wil nog wel een nieuwe termijn als afdelingsvoorzitter en Herman als organisatiesecretaris, zij worden in deze functies herkozen door de aanwezige leden.
Als overige bestuursleden hebben zich aangemeld: Emine, in haar functie als fractievoorzitter, Agnes en Brand als algemene bestuursleden. Ook zij worden unaniem gekozen door de aanwezige leden. Er wordt afscheid genomen van Janny als bestuurslid e

n penningmeester, zij krijgt uit handen van Willeke een mooie cadeaubon aangeboden, waarvoor zij een hartelijk dankwoord uitspreekt. Janny bedankt!

 

Reactie toevoegen

U bent hier