h

Nieuws uit 2015

13 november 2015

Overpeinsing Nationalisme, patriotisme of racisme

Foto: WIKI

Een persoonlijke overweging!

Lees verder
3 november 2015

Aanvallen, omdat er een wereld te winnen is

Foto: SP Oude Pekela

Aanvallen, omdat er een wereld te winnen is
Socialisten willen de wereld veranderen. Van onze buurten tot onze werkvloeren. En dat is nodig ook. De drie rijkste Nederlanders bezitten evenveel als de 8 miljoen armste Nederlanders samen.

Lees verder
14 oktober 2015

De Hof van Wezel

Foto: Henck Keijser

In Beuningen aan de Ficarystraat ligt vlakbij de nieuwe Wetering een idyllische camping, misschien voor vele bewoners uit Beuningen iets onbekends. Deze camping is ontstaan rond 1961 met de ruilverkaveling daar. De nieuwe eigenaar van de grond gebruikte zijn grond voor het opzetten van een bos waarin mensen konden wonen. En velen wonen er nu nog.

Lees verder
27 september 2015

DE SP 11 ZETELS, DE VVD 2. DÁT WIL KANDIDAAT-SP-VOORZITTER RON MEYER OVERAL

 

 

25-09-2015’s-HERTOGENBOSCH. Twee ras-SP’ers willen Jan Marijnissen opvolgen als voorzitter van de Socialistische Partij. Dinsdag kruisten beiden voor het eerst de degens.

Lees verder
14 september 2015

Werkverdringing

Foto: Jos Swartjes

Het zal in 1980 zijn geweest tijdens een overlegvergadering tussen de OR en de directie van het Radboudziekenhuis Nijmegen. Dhr van Lanschot, destijds de directeur, kwam met een verzoek van enkele dames van ik meen Pro Mundi Vita. Het was in ieder geval een groepje dames vanuit de Rooms Katholieke Kerk. Zij wilden als vrijwilliger komen werken in het Radboudziekenhuis, als gastvrouw. Ik had het genoegen om namens onze fractie (VIB) het woord te mogen voeren over dit onderwerp.

Lees verder

Pagina's

U bent hier