h

Nieuws uit 2018

1 december 2018

Maurits Gemmink gekozen als lijsttrekker voor de Gelderse SP

Foto: Matthias van Hunnik

Gelderse SP-leden hebben op 1 december de kandidatenlijst vastgesteld voor de Provinciale Statenverkiezingen van 20 maart 2019. Tijdens het provinciale congres in de Theaterkerk in Bemmel is Maurits Gemmink uit Ulft gekozen tot lijsttrekker. Op plaats twee staat nieuwkomer Carla Claassen uit Bemmel. Op plek drie staat huidig fractievoorzitter Peter de Vos (Gaanderen). De leden hebben ook het verkiezingsprogramma ‘Niemand aan de kant’ vastgesteld.

Lees verder
13 november 2018

Spreektekst Algemene beschouwingen SP Beuningen

Foto: Emine Asik
8 november 2018

SP HALF JAAR IN DE GEMEENTERAAD

Foto: Henck Keijser
2 oktober 2018

OVER DE ZORG

Foto: Maurits Gemmink

De SP afdeling Beuningen heeft een brief gekregen van een taxichauffeur in de zorg. Wij vonden de brief veelzeggend en wilden die als inlegvel in de Tribune verspreiden. De man wil “uit privacy overwegingen” zijn naam niet vermeld hebben. Maar zekerheidshalve hebben we gecontroleerd of de briefschrijver ook echt taxichauffeur bij AVAN is; dat blijkt te kloppen. We drukken hier de brief af 

Lees verder
11 september 2018

Gelderse bussen naar manifestatie ‘Tijd voor Rechtvaardigheid’ in Rotterdam

Foto: sp

Vanuit Gelderland vertrekken er bussen naar de manifestatie ‘Tijd voor Rechtvaardigheid’, een groots openlucht evenement komende zaterdag in het centrum van Rotterdam. SP leider Lilian Marijnissen trapt op 15 september een nieuw initiatief af, een beweging voor iedereen die gelooft in rechtvaardigheid. Die dag is het 10 jaar geleden dat de Amerikaanse bank Lehman Brothers failliet ging, en 10 jaar later is ons land er niet rechtvaardiger op geworden. De SP nodigt mensen van harte uit om mee te reizen naar Rotterdam. In Gelderland zijn de opstapplaatsen Apeldoorn, Zutphen, Winterswijk, Doetinchem, Doesburg, Elst, Nijmegen en Echteld.

Lees verder
29 augustus 2018

AVAN versus Buurtmobiel

Foto: Stephan

Pagina's

U bent hier