h

Nieuws uit 2017

30 november 2017

SP in de GEMEENTERAAD ? JA !!!

Foto: frans Gielen

Het programma van de SP voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart is klaar. Wie zin heeft om er eens naar te kijken kan het vinden op de website van SP Beuningen: beuningen.sp.nl

Lees verder
27 november 2017

Rechtszaak tegen de gemeente Beuningen

Foto: Jos Swartjes

Kevin Wevers heeft namens twee inwoners van Beuningen de rechtszaak tegen de gemeente gewonnen. Gemeente moet zich houden aan de uitspraak van de Centrale Raad van Beroep dus moet men WMO HH1 van algemene voorzieningen omzetten naar maatwerkvoorziening. Dit houdt qua kosten in dat men de eigenbijdrage voor WMO moet betalen en niet de eigen bijdrage welke de gemeente oplegt.

Lees verder
1 november 2017

Wie zaait moet ook oogsten

Foto: Maurits Gemmink

Afgelopen maand is de SP in Beuningen zeer actief geweest met acties. Zo hebben we bij buslijn 5 met reizigers actie gevoerd voor het behoud van lijn vijf in de avond.

Lees verder
20 oktober 2017

Rechtszaak tegen de gemeente Beuningen over thuiszorg

Foto: Jos Swartjes

De gemeente Beuningen heeft de Wet Maatschappelijke Ondersteuning geplaatst onder algemene voorzieningen, wat inhoudt dat hulpbehoevenden een forse eigen bijdrage moeten gaan betalen voor huishoudelijke hulp. Een eigen bijdrage die kan oplopen tot € 1.500 op jaarbasis. Alle politieke partijen in de gemeenteraad, op de PvdA na, zijn daarmee accoord gegaan.

Lees verder
6 oktober 2017

Actie>Fractie

Foto: SP

Blijf niet mokkend aan de kant staan

Lees verder

Pagina's

U bent hier