h

Nieuws uit 2013

10 december 2013

Presentatie Jos Swartjes over Ewijk

Goedenavond dames en heren!  We zijn hier vanavond bijeen om de resultaten van ons onderzoek aan u voor te leggen en eventueel vervolgacties te bespreken.

Lees verder
10 december 2013

Voorzieningen in Ewijk

VOORZIENINGEN IN EWIJK   Op deze website hebben we al eerder gemeld dat de SP de afgelopen weken onderzoek gedaan heeft in Ewijk. Met huis-aan-huis vragenlijsten is aan de inwoners een aantal vragen gesteld. Over de behoefte om een soort postagentschap te hebben, waar op z'n minst postpakketjes weggebracht kunnen worden. Over de behoefte aan een oplaadpaal voor het openbaar vervoer.

Lees verder
10 december 2013

ERNSTIG GESTOORD

Ernstig gestoord. De tijd van consumeren komt er weer aan. Elk jaar kijk ik weer mijn ogen uit wat er allemaal de winkels uitgesleept wordt, veel en grote pakjes en overvolle boodschappenwagentjes bij de supermarkt. Wat we niet zien is een steeds grotere groep mensen die thuis moeten blijven, ja die zien we dus niet!! Dit komt volgens mij omdat deze mensen simpelweg geen cent te makken hebben. Wat ik hiermee bedoel te zeggen is, dat we door onze eigen ogen en ook door de media met zijn verkoopcijfers, een verkeerd beeld krijgen, vergeet dit niet.

Lees verder
21 november 2013

Het Rapport Waarom in Ewijk geen Postloket en OV laadpaal?

Beste bewoners van Ewijk  Wij van de SP Beuningen hebben onlangs deur aan deur in Ewijk een onderzoek gedaan naar aanleiding van vragen gesteld door enkele bewoners uit Ewijk. Het onderzoek ging over het ontbreken van enkele voorzieningen in Ewijk.

Lees verder
14 november 2013

Zwarte Piet verdringt de Algemene politieke beschouwingen

De werkelijke kinderlectuur zijn de gedeeltelijk begrepen boeken voor volwassenen.( Godfried Bomans)

Lees verder
13 oktober 2013

Beuningen in participatieland

Over zo’n 160 dagen is het weer zover, we mogen weer maar de stembus om een nieuwe gemeenteraad te kiezen. Helaas, zoals eerder vermeld, de SP doet in Beuningen niet mee. Maar het is niet zoals enkele partijen roepen, dat we dan ook onze mond moeten houden!

Lees verder

Pagina's

U bent hier