h

Blog alle

11 januari 2013

Niemand verdwaalt op een rechte weg. (Von Goethe)

Ten eerste wil ik ieder een gezond en strijdbaar 2013 toewensen! En dat doe ik niet met begrippen zoals verbinding of vertrouwen, maar met het eenvoudige, maar oh zo moeilijk uitvoerbare begrip eerlijkheid!

Lees verder
6 oktober 2012

Moed

Dit waren de woorden die mij het eerst opvielen toen ik zaterdag 29 september ons Partijbureau in Amersfoort betrad. Deze woorden kregen voor mij die dag een extra betekenis, we kwamen bij elkaar om op de partijraad de afgelopen verkiezingen te evalueren. Een evaluatie die een paar weken geleden er anders zou hebben uitgezien we stonden in peilingen zelfs op 39 zetels. Maar helaas de werkelijkheid is anders geworden.

Lees verder
24 augustus 2012

De wegwijzer

Beste mensen, wij naderen op 12 september a.s. een tweesprong. Een moment dat misschien wel een van de belangrijkste momenten is sinds het begin van de verzorgingsstaat. Op 12 september kiezen we niet alleen een nieuwe regering, we maken dan ook een keuze hoe we verder willen gaan: linksaf of rechtsaf. Een terugweg lijkt dan niet meer mogelijk.

Lees verder
11 juni 2012

Kleinigheden

Deze column verscheen in het inlegvel van de Tribune van juni. De ALV heeft zich reeds voltrokken

Lees verder
7 mei 2012

David versus Goliath in Ewijk

Een tijd geleden berichtten wij over onze leegstandactie in winkelcentrum de Klef in Ewijk. Het betreft hier een klein winkelcentrum, waarin al zo’n 4 jaar 7 winkels leeg staan. Er zitten nog wel enkele winkels, waaronder de buurtsuper De Spar. De exploitant en het Spar- concern zijn in een rechtszaak verwikkeld over het stopzetten van de huur voor deze winkel. De vastgoedbeheerder heeft plannen om en groot deel van deze winkels samen te voegen en de grootgrutter Jan Linders in deze winkel te zetten. Er zou al een overeenkomst zijn tussen deze twee partijen.

Lees verder
7 april 2012

Over daden

 

Lees verder
10 februari 2012

Witte raaf?

Lees verder
14 januari 2012

2012

 

Lees verder

Pagina's

U bent hier